În sfârșit o lege bună. Potrivit noilor norme adoptate de ministerul Afacerilor Interne, liceenii care pică BAC-ul nu vor mai fi primiți la examenul pentru permisul auto. Cu alte cuvinte, nu vor mai putea lua permisul de conducere. Legea va intra în vigoare din acest an, după ce se vor termina examenele de Bacalaureat.

”Sunt prea mulți proști pe șosele și am decis să limităm numărul lor. Noi, cei deștepți, ne-am săturat de toți proștii care nu semnalizează, care nu acordă prioritate, care nu știu elementar să citească. Așa că am decis să nu le mai dăm prava la cei care nu au BAC-ul. Dacă nu ai BAC-ul nu ai permisul. Simplu”, a declarat Oleg Balan, ministrul de interne la o conferință de presă împreună cu Maia Sandu.

Noul regulament de organizare a examenelor pentru permis spune că toți cei care vor să obțină permisul de conducere, vor fi obligați să aducă și diploma de BAC când vin la testul teoretic.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gaburici-sofer-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gaburici-sofer-copy-150x150.jpgadminSocial
În sfârșit o lege bună. Potrivit noilor norme adoptate de ministerul Afacerilor Interne, liceenii care pică BAC-ul nu vor mai fi primiți la examenul pentru permisul auto. Cu alte cuvinte, nu vor mai putea lua permisul de conducere. Legea va intra în vigoare din acest an, după ce se...

Comentează