În urma recentei vizite la București, primara Silvia Radu a semnat un protocol îndrăzneț de colaborare cu primărița Bucureștiului, Gabriela Firea. Potrivit documentului, cele două femei fac schimb de locuri de muncă timp de o lună. Vestea i-a bucurat enorm de mult pe chișinăuieni care nu au mai avut un primar normal de pe vremea lui Bănulescu Bodoni.

”Am semnat acest acord de colaborare, iar peste două luni începem să îl implementăm. Eu m-am plâns doamnei primar din București că orașul Chișinău este prea greu de administrat, că sunt multe gropi, că e gunoi mult, că nu sunt parcări, că e multă zăpadă, iar ea mi-a zis: dar de ce nu repari drumurile, de ce nu strângi gunoiul, cureți zăpada și nu construiești parcări. Cum să fac asta? Și când să mai pun brazi, să instalez patinoare? Așa că am stabilit să vină ea să ne facă ordine în oraș”, a declarat Silvia Radu, она и Silvia Bradu, она и Silvia Glodu, она и Silvia Snejnaia Karaleva.

Din păcate pentru noi, vestea a ajuns și la bucureșteni, care când au auzit că Silva Radu vine primară la București, fie și pentru o lună, au sărit ca arși, au blocat accesul în oraș, ca să nu aibă pe unde trece. De asemenea, au bătut în cuie intrările în clădirea primăriei Bucureștiului. Câteva sute de bucureșteni au mers la DNA și au cerut de urgență ajutor ca să fie împiedicată acțiunea de raider. Oamenii se tem că odată intrată, Silvia Radu nu va mai putea fi scoasă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Silvia-Radu-glod-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Silvia-Radu-glod-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
În urma recentei vizite la București, primara Silvia Radu a semnat un protocol îndrăzneț de colaborare cu primărița Bucureștiului, Gabriela Firea. Potrivit documentului, cele două femei fac schimb de locuri de muncă timp de o lună. Vestea i-a bucurat enorm de mult pe chișinăuieni care nu au mai avut...

Comentează