Situație de iad în mănăstirea Curchi din raionul Șorhei. Martorii care l-au văzut pe Plahotniuc intrând în altar povestesc că s-au produs minuni nemaiauzite. Potrivit acestora, mai multe icoane s-au spart cu sunet groaznic. Și nu a fost totul, apa sfințită dintr-o căldare a început să bolborosească de parcă era fiartă la 100 de grade.

”Noi nu știam ce se întâmplă. Ne-am speriat, am vrut să fugim când l-am văzut pe Plaha că se duce în altar. Ne-am dat seama că Dumnezeu o să fie nemulțumit că gheavolul îi calcă pragul. Dar nu am putut să ieșim, la ușă ne aștepta mitropăritul Valoghea și Costea Țuțu. Aiștea ne-au ținut calea și ne-au bătut că nu am lăsat mai mulți bani la biserică. Am rămas, ce era să facem? Altfel ne-o luam rău de tot peste râle”, a declarat Leonea Iaibu, cretin din Șorhei.

Dar nu a fost singura chestie remarcată de enoriași. Câțiva dintre ei povestesc că din altar s-a auzit un muget straniu și o voce a urlat: UNDEEEEEE-I MILIAAAAARDUUUUUU’, GHEAVOLEEEEEE?

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Plahotniuc-biserica-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Plahotniuc-biserica-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Situație de iad în mănăstirea Curchi din raionul Șorhei. Martorii care l-au văzut pe Plahotniuc intrând în altar povestesc că s-au produs minuni nemaiauzite. Potrivit acestora, mai multe icoane s-au spart cu sunet groaznic. Și nu a fost totul, apa sfințită dintr-o căldare a început să bolborosească de parcă...

Comentează