Premierul Gaburici nu scapă de un scandal că intră în altul. După ce a fost acuzat de Maia Sandu că și-a falsificat diplomele de studii, ministrul Apărării vine cu o altă acuzație. Chiril Gaburici nu a făcut armata, iar livretul său militar este fals. Viorel Cibotaru, ministrul apărării, spune că a avut bănuieli chiar din momentul în care l-a văzut pe Gaburici costumat în Rambo, în timpul unui exercițiu militar.

”Se tot lăuda că a făcut armata în Moldova. Dar când i-am spus că mergem pe câmpurile din Bălți, la exercițiile militare, s-a îmbrăcat ca Rambo. Orice soldat care făcut armata în Moldova știe ce înseamnă exercițiile militare. Mai întâi la prășit un hectar, apoi la muls oile la stână, iar la final culeg o tonă de mere. El habar nu avea, credea că urma să tragem cu arma și cu tunul. Am devenit suspicios”, spune foarte bănuitor cel mai gras ministru al Apărării din istoria Republicii Moldova.

Viorel Cibotaru susține că a verificat livretul militar al premierului, iar acesta este fals, așa că a făcut o plângere la poliția, iar procuratura a deschis o nouă anchetă. Solicitat de redactorii moldovesti.info să spună unde a făcut armata, Chiril Gaburici a răspuns: ”nu țin minte exact, dar este o anchetă a poliției, le-am dat toate actele ca să caute unde am fost soldat!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-cu-Cibotaru-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Gaburici-cu-Cibotaru-copy-150x150.jpgadminPolitic
Premierul Gaburici nu scapă de un scandal că intră în altul. După ce a fost acuzat de Maia Sandu că și-a falsificat diplomele de studii, ministrul Apărării vine cu o altă acuzație. Chiril Gaburici nu a făcut armata, iar livretul său militar este fals. Viorel Cibotaru, ministrul apărării, spune că...

Comentează