Valeriu Strelet sampon copy

Producătorii de șampon nu mai au nicio rușine. Aceștia au început să folosească imaginea lui Valeriu Streleț ca să facă reclamă la soluțiile contra căderii părului. Pe mai multe panouri din Chișinău apare poza premierului lângă care scrie: ”Ca să nu ajungi fără păr, ca el, cumpără șamponul Valerel!” Producătorii susțin că după ce au pus poze cu premierul fără păr, vânzările au crescut cu 30 la sută.

”Valeriu Streleț a devenit cunoscut peste noapte, iar lumea îl urăște foarte tare că a dat-o afară pe Maia din Guvern. Așa că bărbații nu vor să ajungă ca el. Bărbații în general nu vor să ajungă fără păr. Iată, Filat, după ce și-a pus păr vine numai la noi să cumpere șampon. Așa că reclama ne ajută foarte mult, în curând o să devenim milionari”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, patronul fabricii Viorica, Ion Tupoiu.

Valeriu Streleț a anunțat că este foarte supărat că imaginea sa este folosită de Viorica fără acordul său. Premierul i-a cerut deja lui Vlad Plahotniuc să organizeze asupra companiei un atac raider ca să stopeze batjocura la adresa celui mai important om în stat.

Scandalos! Poza lui Valeriu Streleț apare pe panourile cu publicitate la un șampon contra căderii păruluihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valeriu-Strelet-sampon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valeriu-Strelet-sampon-copy-300x300.jpgadminFinanțechel,șampon,Valeriu Streleț
Producătorii de șampon nu mai au nicio rușine. Aceștia au început să folosească imaginea lui Valeriu Streleț ca să facă reclamă la soluțiile contra căderii părului. Pe mai multe panouri din Chișinău apare poza premierului lângă care scrie: ”Ca să nu ajungi fără păr, ca el, cumpără șamponul Valerel!”...

Comentează