platon-filat-petrecere-in-inchisoare-copy

Centrul Național Alcorupției a anunțat că Platon va petrece 30 de zile în pușcăria sa. Petrecerea va fi cu vin și sarmale, așa cum se obișnuiește la moldoveni. Informația publicată pe site-ul CNA a scandalizat deja opinia publică. Mai multe organizații pentru protecția moldovenilor au anunțat că petrecerea în pușcăria CNA este ilegală. Mai ales dacă durează 30 de zile. 

Din informațiile pe care le-au obținut redactorii moldovesti.info de la procuoroarea Adriana BețiShor, la petrecere au fost invitați o groază de oameni de valoare din Chișinău. Este vorba de un fost premier, dar și o grămăzenie de procurori. Astfel că vor fi 30 de zile pline de petrecere. La petrecerea de la Centrul Național Alcorupției lipsește din păcate Ilan Shor. Primarul Shorheiului va petrece la domiciliu. Asta înseamnă să ai soție cântăreață – îți face propria petrecere acasă.

Marele absent de la petrecerea din pușcăria CNA este chiar Vlad Plahotniuc. Deocamdată acesta nu a fost invitat de procuororii Centrului Național Alcorupției. Motivul este cât se poate de evident, Vlad Plahotniuc este DJ în Clubul Drive și el pune muzica după care dansează procuororii CNA, deputații din Parlament, miniștrii și foarte mulți anal-iști de la Publika.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Platon-Filat-Petrecere-in-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Platon-Filat-Petrecere-in-inchisoare-copy-300x300.jpgadminSocial
Centrul Național Alcorupției a anunțat că Platon va petrece 30 de zile în pușcăria sa. Petrecerea va fi cu vin și sarmale, așa cum se obișnuiește la moldoveni. Informația publicată pe site-ul CNA a scandalizat deja opinia publică. Mai multe organizații pentru protecția moldovenilor au anunțat că petrecerea în pușcăria CNA...

Comentează