Așa ceva este inadmisibil. Deși are sute de casete de compromaturi cu primarul de la Șorhei, Vlad Plahotniuc refuză să le publice. În schimb, compromaturile cu Dorin Chirtoacă curg unul după altul. Bleagherii abia reușesc să publice un compromat, că vine altul din urmă. Sătui să vadă că Dorin Chirtoacă se distrează ca un moldovan adevărat, moldovenii au organizat un flăș mop pe Facebook.

”Blea, Plaha, șii pațan. Ne-am zaibit să-l vedem pe Dorin Chirtoacă dansând, bând, bătând din discuri și alte huinele. Mare lucru. Să vezi ce pianci tragem noi cu pațanii. Acolo campramat, nu tăte huinelile pe care ni le arăți tu pe la toți linjeaniușii. Hai, publică și casetele cu Șor. Vrem să vedem ce face el. Tu ai campramaturi pe tăți. Vrem compromaturi cu Șor, nu doar cu Chirtoacă”, a declarat liderul protestului de tip flăș mop de pe Facebook.

În replică, Vlad Plahotniuc a anunțat că nu este dispus să renunțe la primarul său de jucărie, Șoricel, așa că va continua să toarne zoi peste Chirtoacă prin intermediul bleagherilor pe care îi are la dispoziție. Plaha este totuși trist, ar vrea să monteze niște filme cu compromaturi pe Maia Sandu și Andrei Năstase, dar nu are marfă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-se-uita-la-Chirtoaca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Vlad-Plahotniuc-se-uita-la-Chirtoaca-copy-300x300.jpgadminPolitic
Așa ceva este inadmisibil. Deși are sute de casete de compromaturi cu primarul de la Șorhei, Vlad Plahotniuc refuză să le publice. În schimb, compromaturile cu Dorin Chirtoacă curg unul după altul. Bleagherii abia reușesc să publice un compromat, că vine altul din urmă. Sătui să vadă că Dorin...

Comentează