club-fata-carlas-dreamss-copy

Și paparazzii din Moldova încearcă să facă poze cu Carla’s Dreams, însă până acum nu au reușit mare lucru. Cum însă reprezentanții presei de bulevard din Moldova nu vor să fie mai prejos de frații lor din Rusia, pândesc de câteva zile intrările în cluburile din capitală. De curând un paparazzi a crezut că a avut noroc, dar a confundat-o pe o tânără puternic machiată cu artistul de la Carla’s Dreams.

”Era destul de târziu și stăteam de veghe în fața clubului Drive. Când colo, am văzut pe cineva care ieșea din club și care semăna izbitor de mult cu Carla. Am sărit repede cu aparatul de fotografiat, dar mi-am uitat mai bine, nu era băiat, era fată. La cât de machiată era pe față, de unde să ne dăm seama că este Carla’s Dreams ori nu”, a declarat Leonea Pofig, paparazzi moldovean.

Tânăra care a fost încurcată cu Carla’s Dreams se numește Virgina Facmi și este studentă în anul 2 la ASEM. Virgina Facmi explică că nu a vrut să se picteze pe față. Pur și simplu era mai machiată și a fost să facă un selfie în toaletă, însă a greșit toaleta și a intrat la bărbați.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Club-fata-Carlas-dreamss-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Club-fata-Carlas-dreamss-copy-300x300.jpgadminSocial
Și paparazzii din Moldova încearcă să facă poze cu Carla's Dreams, însă până acum nu au reușit mare lucru. Cum însă reprezentanții presei de bulevard din Moldova nu vor să fie mai prejos de frații lor din Rusia, pândesc de câteva zile intrările în cluburile din capitală. De curând...

Comentează