Vitali Cipileaga copy

Pentru că scrie articole doar pentru femei și problemele lor, bloggerul Vitali Cipeleagă are mari probleme. După sute de mii de plângeri venite din toate colțurile Moldovei, bloggerul a rămas fără dreptul oficial de a se numi bărbat. Mai exact, Oficiul Stării Civile i-a retras acest drept.

”Sute de mii de bărbați ni s-au plâns că este imposibil ca textele lacrimogene, pline de chestii muierești să fie scrise de un bărbat. Bărbații din Moldova beau bere, râgâie după ce mănâncă răsărită cu mujdei, ei nu au timp să scrie telenovele din acestea. Am citit și noi niște texte și am înțeles că un bărbat mai curând și-ar tăia o mână decât să scrie așa ceva. Sigur e o femeie, altfel este împotriva firii”, a declarat directorul general al Oficiului Stării Civile, Ioan Poalălungă.

În apărarea sa, Vitali Cipeleagă a promis o conferință de presă cu toate ouăle pe masă în care să explice de ce singurătatea feminină este abisul tuturor visurilor universului interior al omului. Bloggerul nu s-a abținut să spună că, de fapt, bărbații sunt niște femei fără vagin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vitali-Cipileaga-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Vitali-Cipileaga-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că scrie articole doar pentru femei și problemele lor, bloggerul Vitali Cipeleagă are mari probleme. După sute de mii de plângeri venite din toate colțurile Moldovei, bloggerul a rămas fără dreptul oficial de a se numi bărbat. Mai exact, Oficiul Stării Civile i-a retras acest drept. ”Sute de mii...

Comentează