Balul de Absolvire a ajuns să fie o sărbătoare megalomană în Moldova. Din cauza presiunii care se pune pe tineri ca să arate bine, să aibă cele mai frumoase rochii și cele mai scumpe mașini, aceștia sunt nevoiți să facă orice. După ce a dansat toată noaptea la bal, o tânără de la liceul ”Gheorghe Asachi” din Chișinău a ajuns la spital cu insuficiență renală. Aici medicii au văzut cu stupoare că tânăra nu mai are un rinichi.

”L-am vândut în Turcia cu 35 de mii de euro. Dar ce voiați să mă fac? Părinții mi-au trimis doar 4 mii de euro pentru bal. De banii aceștia mi-am cumpărat numai pantofi, un ruj și niște prezervative. Dar rochia, dar arenda localului, dar formația, dar limuzina? În Chișinău sunt niște prețuri. Chiar dacă părinții mei muncesc la 3 joburi în Italia, nu-mi ajunge. Of. Nu am avut ce să fac și mi-am vândut rinichiul”, a spus Virgina Facmi, liceeancă din Chișău.

Potrivit tinerei, cei 35 de mii de euro i-au ajuns pentru Balul de absolvire. Rochia sa frumoasă, limuzina închiriată, prezervativele cu cristale Swarovski au stârnit invidie în rândul tuturor colegelor sale. Tânăra are însă un regret, nu știe ce să mai vândă pentru o nuntă ca-n povești pe care se gândește să și-o organizeze dacă află că a picat BAC-ul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Bal-de-absolvire-fata.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Bal-de-absolvire-fata-300x210.jpgadminMonden
Balul de Absolvire a ajuns să fie o sărbătoare megalomană în Moldova. Din cauza presiunii care se pune pe tineri ca să arate bine, să aibă cele mai frumoase rochii și cele mai scumpe mașini, aceștia sunt nevoiți să facă orice. După ce a dansat toată noaptea la bal,...

Comentează