Natalia Gordienko riscă să nu mai fie chemată niciodată, la niciun concert din Republica Moldova sau în Rusia. Aceasta a sfidat audiența în timpul unui concert din Bălți și a apărut pe scenă fără niciun sfârc la vedere. Deși erau foarte mulți bărbați în public, diva era complet îmbrăcată.

”Nu se poate așa ceva. Ne-a făcut să venim aici, la concert și și-a bătut joc de public. Este inadmisibil așa ceva. Să vină atâția bărbați, iar tu să nu le arăți curul? Îmi povestea un prieten că la Chișinău, Natalia a făcut striptiz ziua în amiaza mare pe scena din Centru. Dar noi, la Bălți, suntem oameni de sortul doi? Nouă de ce nu ne arată țâțele”, le-a declarat polițiștilor un bărbat aflat sub influența nemulțumirilor.

Liga Anatomică a Bărbaților Autonomi(L.A.B.A) a transmis un comunicat de presă în care cere ca Natalia Gordienko să revină la concertele cu care i-a obișnuit, altfel, va rămâne fără fani. Bărbații membri ai L.A.B.A. amenință că nu o să cumpere nicio revistă VIP Magazin în care apar pozele divei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Natalia-Gordienko-Calugarita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Natalia-Gordienko-Calugarita-copy-150x150.jpgadminMonden
Natalia Gordienko riscă să nu mai fie chemată niciodată, la niciun concert din Republica Moldova sau în Rusia. Aceasta a sfidat audiența în timpul unui concert din Bălți și a apărut pe scenă fără niciun sfârc la vedere. Deși erau foarte mulți bărbați în public, diva era complet îmbrăcată. ”Nu...

Comentează