Ministerul Învățământului din Republica Moldova reacționează în sfârșit în scandalul profesoarei din Ungheni. Autoritățile au anunțat într-o conferință de presă că vor lansa un ghid pentru sexul oral practicat de profesoarele din sistemul educațional de stat în genunchi. Ghidul se numește: ”Fă sex oral, dar nu uita să te protejezi de filmări!”

Solicitat de redactorii moldovesti.info, șeful Direcției pentru Combaterea Corupției Sexuale în Școli, Ioan Poalălungă, a precizat: ”Înghitul, pardon, în ghidul ”Fă sex oral” ne gândim în primul rând la profesoare. Nu vrem să le stricăm plăcerile, dar în ceea ce ne privește este neplăcut să ne fie băgat pe gât un astfel de scandal. Am studiat împreună cu o echipă de sexologi britanici de la celebra Universitate Haravod ce să facă profesoarele ca bărbații să nu-și dea drumul la imagini compromițătoare despre ele pe internet. Sunt 30 de sfaturi bine gândite.”

Printre sfaturile menționate de ministerul Învățământului cel mai important se referă la lumină. Profesoarele sunt îndemnate să stingă lumina. Ideal ar fi să practice sexul oral noaptea, în zilele fără lună. Lipsa luminii alterează rău imaginile chiar și pe cel mai performant telefon. Doi. Ține-l de mână pe bărbat. Dacă nu-și va putea folosi mâinile cu ce să te filmeze? Trei. Tot timpul uită-te în sus, nu înainte, nu în jos. Asta pentru a fi sigură că nu a găsit o modalitate să te filmeze cu infraroșu. La finalul ghidului, profesoarele sunt rugate să susțină producătorul autohton, să nu se încurce cu străinii care sunt și mai periculoși.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Ghid-sex-oral.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Ghid-sex-oral-150x150.jpgadminSocial
Ministerul Învățământului din Republica Moldova reacționează în sfârșit în scandalul profesoarei din Ungheni. Autoritățile au anunțat într-o conferință de presă că vor lansa un ghid pentru sexul oral practicat de profesoarele din sistemul educațional de stat în genunchi. Ghidul se numește: ”Fă sex oral, dar nu uita să te...

Comentează