Scandal în Parlamentul de la Chișinău. Mai mulți deputați socialiști s-au arătat nemulțumiți că toate grădinițele din Moldova sunt reparate de România. Aceștia au anunțat chiar că refuză să-și mai ducă copiii la grădiniță de frica românizării. Socialiștii sunt atât de furioși și cer de urgență ca măcar o grădiniță să fie reparată de Rusia, dar acest lucru nu se va întâmpla niciodată, dă asigurări ambasadorul rus, Leonea Ibatovici.

”Ne-am săturat să vedem că doar românii finanțează reparația grădinițelor. Vrem ca și Rusia să se implice să ne facă măcar o grădiniță. Noi nu putem să dăm copiii la grădinițele românești pentru că sunt grădinițe fasciste. Gadam budu ne zabudu. Ded vaeval za Rasiu! Vă rugăm să ne faceți și grădinițe rusești”, a declarat deputatul sațialist Anton Huiovici.

Deputații socialiști susțin că în grădinițele românești copii lor nu vor fi învățați să fure, nu vor ști cum să mintă sau să se prefacă. În plus, cel mai important, vor ști să muncească cinstit. Scandalizați, socialiștii cred că nici vodcă nu vor bea când vor fi mari.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Dodon-Vodka-Betiv-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Dodon-Vodka-Betiv-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal în Parlamentul de la Chișinău. Mai mulți deputați socialiști s-au arătat nemulțumiți că toate grădinițele din Moldova sunt reparate de România. Aceștia au anunțat chiar că refuză să-și mai ducă copiii la grădiniță de frica românizării. Socialiștii sunt atât de furioși și cer de urgență ca măcar o...

Comentează