Bugetul de stat aprobat de ministerul Finanțelor conține un act secret prin care politicienii își împart după bunul plac peste 10 miliarde de euro. Suma a fost obținută după ce statul a impozitat banii pe care gastarbaiterii i-au trimis acasă. Ca să nu scandalizeze opinia publică, documentul a fost secretizat și votat în ședință de Guvern cu ușile închise.

Iată care sunt câteva probleme pe care politicienii vor să le rezolve cu cele 10 miliarde de euro:

1. Un miliard de euro va fi pus la loc în băncile furate anul trecut.
2. Guvernul intenționează să construiască un complex rezidențial, cu mai multe blocuri locative pentru deputați și pentru toate neamurile lor.
3. Se apropie vara, iar în acest an parlamentarii au decis într-o ședință secretă că vor să meargă cu familiile lor la hoteluri de 5 stele din Monaco, Bora Bora, Coasta de Azur și alte câteva zone de lux.
4. Deputații și-au majorat din nou primele și cer să le fie plătite în euro. Vor încasa câte 1500 de euro la fiecare sărbătoare trecută cu roșu în calendar. De exemplu, de Paște, de Paștele Blajinilor, de ziua copiilor etc.
5. Pentru că au diferite afaceri și nevoi personale, politicienii vor putea să se împrumute fără dobândă din acești bani, iar datoria o pot întoarce peste 100 de ani.
6. Pentru că spitalele din Moldova nu au medicamente, medici și nici ustensile pentru operații, guvernul va construi o policlinică cu de toate doar pentru politicieni. Policlinica îi va deservi 24 din 24 pe deputați și rudele lor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Chiril-Gaburici-Sedinta-Guvern-Bani-pe-masa.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Chiril-Gaburici-Sedinta-Guvern-Bani-pe-masa-150x150.jpgadminFinanțe
Bugetul de stat aprobat de ministerul Finanțelor conține un act secret prin care politicienii își împart după bunul plac peste 10 miliarde de euro. Suma a fost obținută după ce statul a impozitat banii pe care gastarbaiterii i-au trimis acasă. Ca să nu scandalizeze opinia publică, documentul a fost...

Comentează