Deși a costat sute de mii de euro, aparatul foto pe care Dodon l-a cumpărat ca să arate mai bine în poze a crăpat chiar de la prima fotografie. Mai exact, aparatului de fotografiat i-a crăpat obiectivul și lentila, iar acum face doar poze crăpate. Extrem de furios la început, Igor Dodon este acum mai liniștit.

”Ce să vă spun? Groh, groh. Iacă așa m-am așăzat eu în fața aparatului și i-am zîs lui Vanea Șiobanu să mă fotkuiască. Pațanu o apăsat pe knopkă, dar când să iasă vspâșka. Nihrena păsărică. S-a auzit doar un cââârț. Vanea ni-o zîs cî aparatul o crăpat. Voi spune eu de ce-o crăpat. Pentru că-s prea frumos și o crăpat de la atâta frumusețe”, a declarat extrem de mândru de sine, Igor Dodon.

Igari Dandon nu este la prima nefăcută. Fotojurnaliștii care îl pozează se plângă că până acum au schimbat nenumărate aparate de fotografiat din cauza lui Dodon. Ca să-și protejeze aparatura, jurnaliștii îl pozează pe ascuns pe Dodon. Și nu este singura problemă pe care Igari Dandon o crează moldovenilor prin frumusețea sa porcotină. Medicii ginecologi le sfătuiesc pe femei să nu se uite la Dodon când sunt gravide că riscă să nască înainte de termen.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-poze-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Igor-Dodon-poze-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deși a costat sute de mii de euro, aparatul foto pe care Dodon l-a cumpărat ca să arate mai bine în poze a crăpat chiar de la prima fotografie. Mai exact, aparatului de fotografiat i-a crăpat obiectivul și lentila, iar acum face doar poze crăpate. Extrem de furios la...

Comentează