Igor Dodon a fost declarat persona non-grata la fermele de vaci din Moldova. După ultima vizită, a apărut un mare scandal. Vaca Domnica refuză să mai dea lapte după ce a stat de vorbă 5 minute cu prezikul. Fermierii nu mai știu ce să facă pentru că acum vaca produce doar balegă.

”Inițial nu ne-am data seama ce se întâmplă. Era o vacă harnică, dădea mult lapte, însă acum produce numa pierderi. Asta s-a întâmplat din cauza lui Dodon. Sigur. Am chemat un veterinar și l-am întrebat ce e de făcut? Când a văzut imaginile cu Dodon lângă ea, ne-a spus clar. Vaca a vrut un bou, dar i s-a adus un porc”, a declarat directorul fermei, Leonea Iaibu.

Pentru a împăca animalul, angajații fermei i-au promis văcuței că îi vor aduce nu unul, ci mai mulți boi. Directorul fermei a făcut deja o solicitare la PD pentru niște boi cunoscuți pe care să-i trimită la fermă. Vlad Plahotniuc a anunțat că are mulți angajați boi, așa că va trimite o brigadă întreagă de boi fie din partid, fie din Publika și Prime WC, fie niște judecători.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Igor-Dodon-vaca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/07/Igor-Dodon-vaca-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon a fost declarat persona non-grata la fermele de vaci din Moldova. După ultima vizită, a apărut un mare scandal. Vaca Domnica refuză să mai dea lapte după ce a stat de vorbă 5 minute cu prezikul. Fermierii nu mai știu ce să facă pentru că acum vaca...

Comentează