Miss ULIM Protest copy

Scandal, bătăi și înjurături în orășelul de corturi din PMAN. Cea mai dezbrăcată participantă la protest, Miss ULIM a rămas fără cort și a fost alungată de membrii, mai ales membrele Platformei DA. Toți sunt geloși pe tânăra Miss pentru că jurnaliștii care vin la protest nu-i mai bagă în seamă și toată lumea vorbește doar cu ea.

”Ne-am săturat de tine. De când ai venit aici te-ai făcut șefă. Toți jurnaliștii care vin îți iau interviuri, te întreabă de toate. Pe noi nu ne bagă în seamă. Tu nu știi cine este premier, nu știi cine este președinte, spiker. Dacă nu pleci de bună voie, o să pleci de nevoie. Și apoi noi venim aici să dormim în cort, iar soțiile noastre sunt geloase și ne fac zile fripte de când ai venit cu cortul tău”, a strigat Igor Boțan la Miss ULIM.

Pentru că nu a vrut să asculte, mai multe femei protestatare au luat-o pe tânără și au tras-o de păr. Între timp, altele i-au demontat cortul și l-au aruncat în fața primăriei. Ca urmare a alungării tinerei Miss ULIM, orășelul de corturi s-a golit, jumătate din bărbați au plecat acasă dezamăgiți.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Miss-ULIM-Protest-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Miss-ULIM-Protest-copy1-300x300.jpgadminMonden
Scandal, bătăi și înjurături în orășelul de corturi din PMAN. Cea mai dezbrăcată participantă la protest, Miss ULIM a rămas fără cort și a fost alungată de membrii, mai ales membrele Platformei DA. Toți sunt geloși pe tânăra Miss pentru că jurnaliștii care vin la protest nu-i mai bagă...

Comentează