Marian Lupu doua pensionare bani bulbuci copy

Deputații din Moldova au de astăzi o problemă uriașă. Niciun sărac nu mai vrea să facă poză cu ei gratuit. După ce au văzut pe facebook că parlamentarii își fac campanie pe spatele lor, săracii au anunțat grevă moldovenească. Altfel zis, refuză să mai pozeze cu politicienii până nu văd o mie de euro în mână.

”A venit unul Scârbu la mine. Mi-o zis că este deputat de la Plahatniuc. Apoi o venit și unul care făcea bulbuci. Pulu îi zice. Amândoi m-o amăjit cu câte un coș, apoi și-au făcut poze cu mine. Am crezut că vor poze cu mine ca amintire. Nimeni nu m-a întrebat dacă eu vreau ca imaginea mea să fie folosită în scopuri mârșave pe facebook. Pe viitor niciun hoț de deputat nu va mai putea să facă poze cu mine pe degeaba ca să mă folosească ca candidații lor să câștige voturi. Ei fură miliarde, deci au de unde să-mi dea câte o mie de euro pentru o poză”, a declarat Vanea Pofig, un sărac din satul Orhei.

Asociația Moldovenilor Săraci a anunțat că boicotează toate întâlnirile electorale cu deputații care au anunțat că vor veni din ce în ce mai des prin satele Bălți, Orhei, Telenești sau chiar satul Ocnița. Asociația le-a interzis tuturor săracilor să apară în vreo poză cu deputații dacă nu sunt plătiți. De frică să nu fie fotografiați pe ascuns de deputați, moldovencele sărace au adoptat burka, îmbrăcăminte musulmană care le acoperă cu un voal toată fața. Copiii moldovenilor săraci refuză și ei să stea în brațele deputaților dacă părinții ori rudele nu primesc bani – în acest caz tariful urcă la 2000 de euro pentru o poză.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Marian-Lupu-doua-pensionare-bani-bulbuci-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Marian-Lupu-doua-pensionare-bani-bulbuci-copy-300x300.jpgadminPolitic
Deputații din Moldova au de astăzi o problemă uriașă. Niciun sărac nu mai vrea să facă poză cu ei gratuit. După ce au văzut pe facebook că parlamentarii își fac campanie pe spatele lor, săracii au anunțat grevă moldovenească. Altfel zis, refuză să mai pozeze cu politicienii până nu...

Comentează