Scandal până în ceruri. Călugării de pe muntele Athos i-au transmis multe sudălmi și blesteme prezikului Republicii Moldova. Asta după ce astăzi a apărut un zvon că unii dintre bărbații lui Dodon erau de fapt muieri. Zvonul s-a dovedit a fi adevărat, astfel că călugării l-au anunțat pe Dodon că nu mai are ce să calce pe munte.

”Am ahrenit, Doamne, iartă-ne. I-am și zis lui Dodik. Bre, pațanul, să nu vii cu muieri pe munte că te belim. Dacă ai o lupă între picioare și ești îmbrăcat în pantaloni, asta nu înseamnă că ești bărbat. După ce am citit mai multe știri despre socialiști, am realizat că mulți dintre bărbații cu care a venit Dodon la munte sunt de fapt niște muieri. Am făcut mai multe vrăji și o să le cadă cucușoarele în scurt timp”, a declarat călugărul sado-maso, Leonea Iaibu.

Dovezi că mulți socialiști sunt muieri sunt multe. În primul rând, aceștia se culcă sub Plahotniuc mereu. În al doilea rând, aceștia au cetățenia românească, dar înjură ca niște muieri România și nu refuză la cetățenie ca niște pațani adevărați. În al treilea rând, de fiecare dată când se duc în Rusia, au cea mai veche profesie din lume!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Munte-poza-grup-socialisti-broboada-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Igor-Dodon-Munte-poza-grup-socialisti-broboada-copy-300x300.jpgadminInternațional
Scandal până în ceruri. Călugării de pe muntele Athos i-au transmis multe sudălmi și blesteme prezikului Republicii Moldova. Asta după ce astăzi a apărut un zvon că unii dintre bărbații lui Dodon erau de fapt muieri. Zvonul s-a dovedit a fi adevărat, astfel că călugării l-au anunțat pe Dodon...

Comentează