Tânăra care a câștigat Miss ASEM a rămas fără titlu. Jurații i l-au retras după ce au aflat că este posibil ca fata să nu fie virgină. Cei șapte profesori în etate de la Academia de Studii Economice care au făcut parte din juriu se arată profud indignați de acest lucru decoperit post-fartum.

”Este incredibil ce calități artistice are Virgina Facmi, câte idei de afaceri rodnice, nu mai zic de prezentarea sponsorilor care ne-a dat pe spate, nu mai pomenesc de defilatul în rochie de mireasă. A fost bestială. Aproape că a reușit să ne ducă de nas. Dar am primit un telefon anonim. O voce ne-a spus că s-ar putea să nu mai fie fată mare și nu avem ce face. Acestea-s regulile la ASEM. Studentele participante la concursul de Miss trebuie să fie nedezvirgienizate”, a declarat supărat peședintele juriului, Leonea Ibati.

La rândul, ei Virgina Facmi, tânăra de la Fuckultatea de Venerologie și Videochat, care a câștigat titlul de Miss ASEM și un sejur în Amsterdam, neagă acuzațiile: ”Ba sunt virgină. Le voi dovedi tuturor că încă sunt fată mare!” Pentru a lămuri lucrurile, toți bărbații din juriu au fost de acord să se reunească și să dea un verdict ginecologic. În plus, ca să spulbere orice suspiciune care planează asupra concursului, aceștia au decis ca în viitor toate câștigătoarele trebuie să treacă examenul ginecologic înainte să se înscrie în concurs.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Miss-ASEM.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Miss-ASEM-300x210.jpgadminSocial
Tânăra care a câștigat Miss ASEM a rămas fără titlu. Jurații i l-au retras după ce au aflat că este posibil ca fata să nu fie virgină. Cei șapte profesori în etate de la Academia de Studii Economice care au făcut parte din juriu se arată profud indignați de...

Comentează