Mihai Ghimpu facebook copy

Mihai Ghimpu s-a declarat șocat de decizia lui Dorin Chirtoacă de a se însura cu vedeta de televiziune Anișoara Loghin. Patronul PL s-a făcut foc și pară. Acesta se opune cu vehemență căsătoriei nepotului săi și este nemulțumit că o să scadă numărul de fete din Partidul Liberal. În plus, Mihai Ghimpu este ranchiunos și își amintește că vedeta l-a enervat la o conferință de presă.

”Ea nici măcar nu este membru PL, ce fel de doamnă Chirtoacă o să fie? Este inadmisibil. Ce Dorin este Filat? Eu i-am zis de atâtea ori, nu-ți trebuie ție însurătoare, piu-piu. Când colo, bonjur maman, că se însoară. Îl dau afară din PL dacă face treaba asta. Se pare că a uitat că fata asta îmi vorbea urât la conferințe de presă. Acum o să scadă numărul fetelor din partid. Cu cine mai fac eu poze? Anișoara Loghin este mâna Moscovei”, a scris pe facebook Mihai Ghimpu.

Mihai Ghimpu a blocat-o pe rețeaua de socializare pe Anișoara Loghin și după asta a postat o poză cu pușca sa. Potrivit patronului Partidului Liberal, doar el are voie să îi aleagă o mireasă lui Dorin. Dorin Chirtoacă a amenințat că dacă nu este lăsat să se însoare cu fata pe care vrea, va face grevă și nu va permite amplasarea niciunei gherete în Chișinău!

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Mihai-Ghimpu-facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Mihai-Ghimpu-facebook-copy-300x300.jpgadminMonden
Mihai Ghimpu s-a declarat șocat de decizia lui Dorin Chirtoacă de a se însura cu vedeta de televiziune Anișoara Loghin. Patronul PL s-a făcut foc și pară. Acesta se opune cu vehemență căsătoriei nepotului săi și este nemulțumit că o să scadă numărul de fete din Partidul Liberal. În plus,...

Comentează