Mihai Ghimpu in biroul politist copy

Polițiștii nu s-au putut bucura prea mult de birourile de relaxare, masaj și filme erotice. Asta pentru că la scurt timp de la deschiderea lor, Mihai Ghimpu, îmbrăcat în uniforma de polițist, a dat buzna și s-a blocat înăuntru. Ca de obicei, Ghimpu nu a fost singur, ci însoțit de asistenta sa cu genunchiul julit.

”Am rămas șocați când l-am văzut pe Ghimpu intrând în biroul de relaxare și consultații psihiatrice. Înțeleg că tu umbli îmbrăcat în polițist ca să nu fii bătut pe stradă, dar trebuie să înțelegi că nu ești musor. Noi suntem musori, tu ești un deputat. Vrem și noi să ne raslaghim, nu, vii tu cu padruga și ocupi tot biroul”, a declarat principalul musor al Republicii Moldova, Igor Kavkazeț.

Supărați pe situație, mai mulți polițiști au început să-l strige pe Ghimpu să iasă afară: ”Liuda, Liuda, Liuda”. Potrivit psihiatrilor, Mihai Ghimpu se crede polițist așa că a început să se comporte foarte ciudat. Psihiatrii le cer moldovenilor să nu-l mai lovească în cap pe Ghimpu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mihai-Ghimpu-in-biroul-politist-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Mihai-Ghimpu-in-biroul-politist-copy-300x300.jpgadminSocial
Polițiștii nu s-au putut bucura prea mult de birourile de relaxare, masaj și filme erotice. Asta pentru că la scurt timp de la deschiderea lor, Mihai Ghimpu, îmbrăcat în uniforma de polițist, a dat buzna și s-a blocat înăuntru. Ca de obicei, Ghimpu nu a fost singur, ci însoțit...

Comentează