pman-betie-copy

Ziua Națională a Beției nu s-a terminat fără scandal. Ca de obicei, după ce au luat niște grade în termometru, moldovenii au descoperit că sunt curajoși nevoie mare. Aceștia au început să urle că vor să-i prindă pe deputați, miniștri și să le bată botul. Chiar dacă abia se țineau pe picioare, mulți se jurau că îl vor bate măr pe Liuda, pe Padleancă, pe Marian Pulu. Câțiva au ajuns atât de beți încât se jurau că îi umflă botul lui Vlad Plahotniuc.

”Pațani, eu dacă îl văd pe mudaku ista, îi dejghioc râtul. Credeți că mă tem de krâșa lui, de Țuțu? Eu îl matchesk cu tot cu Țuțici. Îmi pare rău de pațanu ista cu laptele. Donici, cum îl cheamă? A încercat să-l matcheaskă pe un ministru și o ajiuns în zonă. Tare huiova îi în țara asta. Voi știți cât am bea de un miliard? Dahuia. Am cumpăra tot vinul de la Cricova, Purcari, Mileștii Mici și tot ne-ar ajunge pentru vreo 2 vodci”, a declarat Leonea Sabutâlnik, în timp ce dădea pe spate un pahar de vin.

Din păcate, niciunul dintre moldoveni nu s-a pornit să-i prindă pe deputați, miniștri sau oligarhi și să-i matcheaskă. Dimpotrivă, aceștia au început să se bată între ei și au adormit sub mese. Pentru că a primit amenințări de la bețivi, Vlad Plahotniuc a anulat Ziua Națională a Beției.

adminSocial
Ziua Națională a Beției nu s-a terminat fără scandal. Ca de obicei, după ce au luat niște grade în termometru, moldovenii au descoperit că sunt curajoși nevoie mare. Aceștia au început să urle că vor să-i prindă pe deputați, miniștri și să le bată botul. Chiar dacă abia se...

Comentează