marian-lupu-tomberon-copy

Scandalurile se țin scai de primul candidat la alegerile prezidențiale. Marian Pulu a trecut prin momente groaznice când țăranii din satul Telenești l-au aruncat din greșeală într-un tomberon. Veșnicul candidat la funcția de președinte, Marian Pulu, susține că se simte foarte obijduit. Oamenii și-au însă cerut iertare.

”Domnule Pulu, ne cerem scuze. Nu am știut că sunteți dumneavoastră. Noi am fost de atâtea ori la proteste, am strigat de prea multe ori Jios Plaha. Atunci când am văzut avtobuzul de la sânguri intrând în Telenești, ne-a apărut roșu trandafiriu în fața ochilor. Chiar dacă sunteți oleacă mai înalt ca Plaha, nu ne-am dat seama de diferență. Am văzut că erați păzit de Constantin Țuțu și am crezut că sunteți Plaha. Sper că nu vă supărați pe noi, nu o să vă mai aruncăm la gunoi niciodată, că vorbiți așa de frumos, nu înțelegem nimic din ce spuneți”, a declarat Leonea Iobtvoimati, țăran din Telenești.

Marian Pulu este însă neîndurător. Acesta a promis că nu va mai călca în Telenești. După ce a dat drumul la doi metri de bulbuci, a anunțat că dacă va mai fi bătut în călătoriile sale prin țară, va renunța la candidatură. ”Eu oricum pierd de fiecare dată la alegere, îmi iau la bot degeaba”, s-a plâns Marian Pulu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-tomberon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Marian-Lupu-tomberon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandalurile se țin scai de primul candidat la alegerile prezidențiale. Marian Pulu a trecut prin momente groaznice când țăranii din satul Telenești l-au aruncat din greșeală într-un tomberon. Veșnicul candidat la funcția de președinte, Marian Pulu, susține că se simte foarte obijduit. Oamenii și-au însă cerut iertare. ”Domnule Pulu, ne...

Comentează