Este haos la Șorhei, acolo unde șorheienii îl jelesc de mama focului pe cel care le-a fost lider absolut, primar și tată. Ilan Șor a plecat și a lăsat în urmă multă tristețe și lacrimi. Oamenii îl bocesc ca pe un om mort și pe care nu vor mai putea să-l vadă. Mai ales că în fuga sa, Șor nu le-a lăsat nimic șorheienilor.

”Noi ne bucuram că în sărăcia noastră avem un aquaparc, că avem niște tușonkă. Nu mai avem. Domnul și iubitul nostru lider, Ilan Șor a fugit din țară cu tot cu tușonka și aquaparcul… Dimineață când ne-am dus să ne mai scăldăm, nu am găsit nimic. Doar sărăcia, nevoile și niște mâțe leșinate erau pe acolo”, a declarat celebrul șorheian Leonea Iaibu.

Cel mai mult șorheienii susțin că o să le fie dor de concertele pe care le făcea Ilan Șor și Jasmin Șor în Șorhei. Oamenii au bocit atât de mult, că pentru a se calma au mers la magazinele sociale ale lui Șor, dar și acestea au dispărut.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Shor-Jasmin-plansete-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/06/Shor-Jasmin-plansete-copy-300x300.jpgadminPolitic
Este haos la Șorhei, acolo unde șorheienii îl jelesc de mama focului pe cel care le-a fost lider absolut, primar și tată. Ilan Șor a plecat și a lăsat în urmă multă tristețe și lacrimi. Oamenii îl bocesc ca pe un om mort și pe care nu vor mai...

Comentează