Renato Usatii Coreeni plang copy

Pentru că nu cunoaște drumul spre Bălți, primarul orașului a greșit calea și în loc să ajungă în capitala de nord, a ajuns la Șorhei. Fără să simtă vreo diferență între șorheieni și bălțați, Renato Usatîi a intrat în primărie unde a condus Șorheiul toată ziua. Confuzia a mers mult prea departe, iar Renato a mers chiar acasă la Shor. Noroc de Jasmin care și-a dat seama că bărbatul cu care se culcase era mai gras decât soțul ei.

”Îmi cer scuze că am greșit. Cui nu i se întâmplă. Eu nu am cum să știu cum arată Bălțiul, că de la alegeri nu am mai călcat acolo. Iar fata asta care mi s-a oferit am crezut că este o tradiție a băștinașilor. Îmi cer scuze de la prietenul meu Shor. Oricând poate veni să conducă Bălțiul în locul meu, nu e nicio diferență”, a spus Renato Usatîi pe facebook.

În acest timp, mii de bălțați îl așteptau cu sufletul la gură pe liderul lor absolut. Copiii plângeau, femeile își rupeau părul de la subsoară, iar bărbații stăteau în genunchi. Toată lumea murea de dorul conducătorului lor suprem. Câțiva chiar au leșinat când un gras care semăna cu Usatîi s-a apropiat de primărie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Renato-Usatii-Coreeni-plang-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Renato-Usatii-Coreeni-plang-copy-300x300.jpgadminPolitic
Pentru că nu cunoaște drumul spre Bălți, primarul orașului a greșit calea și în loc să ajungă în capitala de nord, a ajuns la Șorhei. Fără să simtă vreo diferență între șorheieni și bălțați, Renato Usatîi a intrat în primărie unde a condus Șorheiul toată ziua. Confuzia a mers...

Comentează