Ion Sula pe plaja copy

Un scandal de proporții s-a iscat astăzi, pe plaja de la Neptun, imediat după ce s-a terminat ședința oficială a Guvernelor Republicii Moldova și României. La împărțirea șezlongurilor pentru ședința neoficială, pe plajă, mai multe ministre din România s-au bătut pentru a sta lângă ministrul Agriculturii din Moldova, Ion Sulă.

”Eu vreau lângă Sulă și gata! Nu înțeleg de ce nu e clar că eu trebuie să stau lângă Sulă, doar sunt ministrul Apelor și Pădurilor și, din câte a scris domnul Ponta în doctoratul său, marea Neagra este o apă curgătoare! De ce să stea Fusu lângă Sulă? Ea stă zilnic lângă Sulă, e satulă!”, a declarat indignată, Leocadia Gavrilescu!

Doamnele ministre din ambele delegații s-au bălăcărit minute în șir pentru un loc pe listă, sub Sulă sau deasupra. Pentru aplanarea conflictului, Valeriu Streleț a propus votul cu bile, ca în Parlamentul din România și refacerea listei inițiale. Din păcate, bilele guvernanților de la Chisinau erau prea mici pentru a fi numărate, iar Gabriela Szabo, ministrul Sporturilor, fostă campioană mondială la alergat, a fugit cu lista și a ajuns la Nisipurile de Aur, din Bulgaria.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Ion-Sula-pe-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Ion-Sula-pe-plaja-copy-300x300.jpgadminInternațional
Un scandal de proporții s-a iscat astăzi, pe plaja de la Neptun, imediat după ce s-a terminat ședința oficială a Guvernelor Republicii Moldova și României. La împărțirea șezlongurilor pentru ședința neoficială, pe plajă, mai multe ministre din România s-au bătut pentru a sta lângă ministrul Agriculturii din Moldova, Ion...

Comentează