Un scandal de proporții s-a produs în satul Grozești din Nisporeni. La câteva zile după ce a Vlad Plahotniuc a vizitat o clasă din școala din sat și a plecat în grabă, diriginta clasei a descoperit cu stupoare că lipsesc toți banii din fundul clasei. Banii făceau parte din fondul clasei și au fost adunați de părinții care muncesc ”La Italea”.

”Noi am fost extrem de primitori, totuși, vine elevul nostru, Plaha. Știm că acum este om cinstit și ajută pe toată lumea, vedem asta în fiecare zi pe mai multe posturi de televiziune, la Publika, la Prime. Așa că nu-l putem bănui pe Plaha, deși mulți povestesc că pe vremea când era elev, din clase dispăreau des ba 10 ruble, ba 100. Oricum, cine ne-a luat fondul clasei, să ni-l returneze că nu avem bani să mai vopsim podeaua”, a declarat Efrosinia Leoneavna, dirigintă în clasa a 6-a din școala din Grozești, Nisporeni.

Potrivit elevilor, banii din fondul clasei erau într-un dulap din fundul clasei. Nu se știe exact cum au putut dispărea de acolo. Cu toate acestea gurile rele și rău intenționate vorbesc că Vlad Plahotniuc s-a rezemat de vreo câteva ori de acel dulap. Mai mult, l-a chemat de câteva ori pe Costea Barsetka lângă el și de fiecare dată Barsetka a ieșit mai greu, cu barsetka plină.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Bani-Plahotniuc-scoala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Bani-Plahotniuc-scoala-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Un scandal de proporții s-a produs în satul Grozești din Nisporeni. La câteva zile după ce a Vlad Plahotniuc a vizitat o clasă din școala din sat și a plecat în grabă, diriginta clasei a descoperit cu stupoare că lipsesc toți banii din fundul clasei. Banii făceau parte din...

Comentează