Cиний Kит face o nouă victimă în Moldova. Un bărbat care a venit aseară foarte târziu acasă a fost luat la uciganie de nevasta sa. Aceasta l-a acuzat că a venit extrem de bat și că în loc să o numească Frosa i-a zis Clava, semn clar că nu o mai iubește. Totuși, bărbatul se apără și susține că a jucat cu drujii un nou joc.

”Blea, fumeia asta nu înțelege nimic din ce este nou și la modă pe lume. Eu nu am băut că am vrut să beau. Pur și simplu am jucat cu pațanii jocul acesta nou din Rusia. Dacă ea crede că am venit în stare de erbrrrretate se înșală amarnic. Eu am venit Cиний Kит acasă”, spune Leonea Țapu, bărbatul bătut de nevastă.

Potrivit lui Leonea Țapu, locatar la Poșta Veche, cunoscut în cinematografia mondială ca Leonardo di Caprio, regulile jocului sunt extrem de simple. Barbații pun mână de la mână și cumpără 50 de sticle de vodcă pe care trebuie să le ucidă. Cine nu cade mort de beat sub masă câștigă… respectul tuturor. Cиний Kит a devenit extrem de popular în Moldova. În curând, însă, sute de mii de moldoveni vor juca în jocul moldovenesc numit în popor 40 de sfinți.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Leonardo-di-Caprio-la-Posta-Veche-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Leonardo-di-Caprio-la-Posta-Veche-copy-300x300.jpgadminSocial
Cиний Kит face o nouă victimă în Moldova. Un bărbat care a venit aseară foarte târziu acasă a fost luat la uciganie de nevasta sa. Aceasta l-a acuzat că a venit extrem de bat și că în loc să o numească Frosa i-a zis Clava, semn clar că nu...

Comentează