Putin Strelet Iohannis copy

Asemănarea incredibilă dintre premierul Moldovei și președintele Rusiei a creat un scandal fără precedent la ONU. De data asta, victimă i-a căzut chiar președintele României, Klaus Iohannis. În timpul unei întâlniri oficiale dintre reprezentanții statelor, unde se dezbătea cultura de Cannabis, președintele României l-a văzut pe Vladimir Putin și a crezut că este Valeriu Streleț. Potrivit martorilor, Iohannis l-ar fi îmbrățișat pe Putin spre uimirea celor din jur.

”Îmi pare rău că am făcut asta. Obama se uita la mine ca la un ciumat după aia. Degeaba am încercat să-i spun că l-am îmbrățișat pe Putin nu că mi-e prieten și că îmi place de Rusia. Degeaba i-am zis că Streleț seamănă cu Putin și Streleț este ca fratele meu. Nu a vrut să audă, mi-a zis că nu vrea să vorbească cu prietenii Rusiei. Îmi pare rău că l-am îmbrățișat pe Putin, dar eu chiar am crezut că era Streleț”, a declarat în conferința de presă de după eveniment președintele Klaus Iohannis.

Momentul a fost speculat imediat de presa din Rusia. Pervâi Kanal, dar și Rossia au difuzat imaginile toată ziua și au anunțat de prietenia frumoasă care există între poporul rus și român. Ca să nu mai fie confundat cu Putin, Valeri Streleț promite să-și lase barbă și își va face implant de păr.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Putin-Strelet-Iohannis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Putin-Strelet-Iohannis-copy-300x300.jpgadminInternațional
Asemănarea incredibilă dintre premierul Moldovei și președintele Rusiei a creat un scandal fără precedent la ONU. De data asta, victimă i-a căzut chiar președintele României, Klaus Iohannis. În timpul unei întâlniri oficiale dintre reprezentanții statelor, unde se dezbătea cultura de Cannabis, președintele României l-a văzut pe Vladimir Putin și...

Comentează