O nuntă din Shorhei s-a terminat cu bătăi ca în filmele cu Jackie Chan. Totul a început de la mire, care și-a luat la palme mireasa după ce aceasta a rupt o parte mai mare din colac. Enervat că nu va fi cel care conduce în casă, tânărul mire și-a bătut cu multă pasiune proaspăta nevastă.

Deși mireasa și-a cerut scuze, a vrut să rupă partea mai mică, să fie condusă de bărbat, nu a reușit să-l convingă pe bărbatul ei. Acesta s-a înfipt în părul ei și a ciomăgit-o așa cum se bat femeile în Moldova. Ghinionul s-a ținut scai de sărmana mireasă. Aceasta a mai fost bătută mai târziu după ce invitații din partea sa au pus prea puțin pe masă.

Cum bătăile nu mai conteneau. În maceală s-au implicat și rudele celor doi, care s-au bătut până la sânge. Și-au spart capetele, și-au rupt chiloții. Într-un final, nunta a fost un succes uriaș. Cei care au refuzat să vină pentru că nu au avut bani de pus pe masă au regretat enorm. Partea și mai bună, caseta de la nuntă a fost pusă din greșeală pe internet, astfel că a devenit în scurt blockbuster la Hollywood. În rolurile principale, Vandamme, Bruce Lee și, desigur Jackie Chan.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Bătaie-nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Bătaie-nunta-copy-300x300.jpgadminSocial
O nuntă din Shorhei s-a terminat cu bătăi ca în filmele cu Jackie Chan. Totul a început de la mire, care și-a luat la palme mireasa după ce aceasta a rupt o parte mai mare din colac. Enervat că nu va fi cel care conduce în casă, tânărul mire...

Comentează