Valentina Buliga Soacra Mare copy

Scandal, bătăi și înjurături în timpul unei nunți din Chișinău. Asta după ce soacra mare a acuzat-o pe mireasă că nu mai este virgină, așa cum s-a jurat înainte de căsătorie. Totul a ieșit la iveală, spun martorii, imediat după dansul cearșafului.

”Mireasa nu-i fată mare! Când a jucat prostirea, în loc de sânge era vopsea roșie! Eu nu mi-am crescut băiatul ca să-l dau unei curve? Nu. Și eu l-am întrebat înainte de însurătoare. Băi, boule, fata asta este atinsă? Am întrebat-o și pe ea, am dus-o la icoană. S-a jurat că este curată. Pe mine nu mă păcălești cu crască de ouă. Eu eram fecioară când m-am măritat. Soacră-mea, cățeaua dracului, stătea numai cu bățul după mine și soț. Așa că nu-i dau voie curvei să mă păcălească”, spune doamna Valentina Buliga, soacră mare la nuntă.

”Numa, numa mâncasem tortul treohiarusnâi, când nebuna de soacră-mea, beată, a venit cu prostirea fluturând-o și amenințându-mă că mă taie dacă nu recunosc că pe prostire e vopsea în loc de sânge. Normal că e vopsea, că doar n-o să fiu virgină la 18 de ani. Acum cere să divorțăm”, povestește, cu lacrimi în ochi, Tatiana Heghea. Ca să nu o supere pe mama soacră, mireasa a decis să-și facă o operație de himenoplastie – își va coase himenul. Tinerii vor juca nunta încă o dată, peste o lună. Atunci va curge sânge adevărat, promite mireasa.

Scandal la o nuntă din Chișinău. Soacra mare a oprit nunta după dansul cearșafului: ”nu era sânge, ci vopsea”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valentina-Buliga-Soacra-Mare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Valentina-Buliga-Soacra-Mare-copy-300x300.jpgadminSocialmireasă,nunta,Valentina Buliga,virgina
Scandal, bătăi și înjurături în timpul unei nunți din Chișinău. Asta după ce soacra mare a acuzat-o pe mireasă că nu mai este virgină, așa cum s-a jurat înainte de căsătorie. Totul a ieșit la iveală, spun martorii, imediat după dansul cearșafului. ”Mireasa nu-i fată mare! Când a jucat prostirea,...

Comentează