A fost o ceartă până la cer și mesenii abia au reușit să-l calmeze pe Ghimpu. Acesta a răbufnit nervos după ce a văzut că mirii rup colacul. Colacul nu era obișnuit. Acesta avea forma României Mari, iar în momentul în care mirii l-au rupt în două, Liuda Ghimpu a sărit la bătaie.

”Nu se poate să rupi colacul României Mari. Este ca și cum ai rupe Harta României Mari. Și aici nu s-a putut fără mâna Moscovei cu care lupt de 69 de ani. Piu-piu, bonjour maman, Burebista și Decebal îmi sunt martori că am vrut să nu mai pun bani pe masă când am văzut așa ceva. Din fericire, mirii mi-au promis că nu vor mânca colacul, așa că m-am mai liniștit”, a declarat extrem de supărat Liuda Ghimpu.

Deși a scos sabia lui Ștefan cel Mare să-și facă dreptate, Liuda Ghimpu a băgat-o repede la loc. Până la urmă, a decis că oricum nu mai contează ce face și ce spune, căci Liuda rămâne Liuda!

Partea proastă este că după ce au ieșit de la putere, liberalii nu au mai pus pe masă foarte mulți bani. Așa că Alina Zotea abia își acoperă cheltuielile cu nuntă. În loc de penthouse în Moscova și casă de vacanță în Elveția, deputata trebuie să se mulțumească acum cu un apartament lângă Piața Centrală și cu o vilă la Vadul lui Vodă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Nunta-Ghimpu-Sabie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Nunta-Ghimpu-Sabie-copy-300x300.jpgadminMonden
A fost o ceartă până la cer și mesenii abia au reușit să-l calmeze pe Ghimpu. Acesta a răbufnit nervos după ce a văzut că mirii rup colacul. Colacul nu era obișnuit. Acesta avea forma României Mari, iar în momentul în care mirii l-au rupt în două, Liuda Ghimpu...

Comentează