Mitropolit Vladimir Streaptease copy

Rugat sa comenteze zvonurile apărute în presa de scandal, managerul, poreclit și Înaltpreasfinția sa, ne-a mărturisit următoarele: “Am vrut să-mi dovedesc că am suficientă putere să rezist ispitei în fața fetelor rele, viclene și dezbrăcate. Mai ales că sunt de câteva zile supărat pe muritorii de rând care nu cotizează cu bani la biserică pentru mașinile și vacanțele de lux ale slujitorilor noștri.”

Ispita managerului SRL Mitropolia Molovei s-a lăsat cu scandal după ce acesta a fost prins în repetate rânduri furând bani din bikinii dansatoarelor din club.

“Am primit reclamații de la niște angajate ale clubului nostru, cum un bărbos îmbrăcat ca luptătorii ninja în loc să le pună bani la dansatoare, le scoate. Așa că a trebuit să intervenim”, a marturisit pentru redactorii moldovesti.info unul dintre bodyguarzii clubului cu pricina.

Scandalul s-a încheiat abia după ce s-a ajuns de comun acord ca Mitropolitul, managerul SRL Mitropolia Moldovei să spovedească mai multe dansatoare în privat.

(autor: Vladimir)

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Mitropolit-Vladimir-Streaptease-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Mitropolit-Vladimir-Streaptease-copy-300x300.jpgadminSocial
Rugat sa comenteze zvonurile apărute în presa de scandal, managerul, poreclit și Înaltpreasfinția sa, ne-a mărturisit următoarele: 'Am vrut să-mi dovedesc că am suficientă putere să rezist ispitei în fața fetelor rele, viclene și dezbrăcate. Mai ales că sunt de câteva zile supărat pe muritorii de rând care nu...

Comentează