Miss Ripablic of Maldova nu s-a putut bucura prea mult de titlul pus pe cap. Cea mai frumoasă maldavancă este acuzată că nu a fost virgină, așa cum îi stă bine unei domnișoare neluate la casa lui de un bărbat cu BMW.

Regulamentul Miss Ripablic of Maldova spune că dacă o fată nu este virgină, aceasta nu are voie să poarte coronița de câșligătoare și trebuie să fie scoasă în afara concursului.

”Este o lege veche din 1989. Atunci era altfel, puteai găsi 20 de fete frumoase și virgine pentru un concurs de miss. Acum fetele își încep timpuriu educația sexuală și, respectiv, practica sexuală. Doar urâtele se mărită virgine. Am renunțat la controalele ginecologice la începutul concursului, iar concurentele dau doar o declarație pe proprie răspundere că nu le place sexul. Trebuie să anulăm prevederea cu virginitatea”, a declarat reprezentantul concursului Miss Globul Pământesc în Moldova, Dick Cock.

Ca câșligătoarea să nu aibă probleme la Miss Globul Pământesc, Vlad Plahotniuc a anunțat că va face o donație pentru operația de restabilire a virginității.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/img_6439.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/img_6439-300x210.jpgadminSocial
Miss Ripablic of Maldova nu s-a putut bucura prea mult de titlul pus pe cap. Cea mai frumoasă maldavancă este acuzată că nu a fost virgină, așa cum îi stă bine unei domnișoare neluate la casa lui de un bărbat cu BMW. Regulamentul Miss Ripablic of Maldova spune că dacă...

Comentează