Miss Moldova 2015 nu s-a putut bucura prea mult de titlu. Cea mai frumoasă moldoveancă din 2015 este acuzată că nu ar fi fost virgină, așa cum îi stă bine unei domnișoare necăsătorite. Regulamentul Miss Moldova spune că dacă o fată nu este virgină, aceasta nu are voie să poarte coronița de Miss și trebuie să fie scoasă în afara concursului. Juriul susține însă că va schimba regulamentul.

”Este o lege veche, încă din 1989. Atunci era altfel, puteai să găsești ușor 20 de fete frumoase și virgine pentru un concurs de miss. Acum fetele își încep timpuriu educația sexuală și, respectiv, practica sexuală. Doar urâtele se mărită virgine. Am renunțat la controalele ginecologice, iar concurentele dau doar o declarație pe proprie răspundere că nu au făcut sex. Trebuie pur și simplu să anulăm prevederea cu virginitatea”, a declarat reprezentantul Miss World în Moldova, Cock Cum.

Mai mult, ca să nu aibă probleme la Miss World, autoritățile din Moldova au anunțat că o vor susține pe cea mai frumoasă moldoveancă din 2015. Ministerul Sănătății intenționează să-i plătească tratamentul și operația pentru coaserea la loc al himenului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Miss-Moldova-nevirgina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Miss-Moldova-nevirgina-copy-150x150.jpgadminMonden
Miss Moldova 2015 nu s-a putut bucura prea mult de titlu. Cea mai frumoasă moldoveancă din 2015 este acuzată că nu ar fi fost virgină, așa cum îi stă bine unei domnișoare necăsătorite. Regulamentul Miss Moldova spune că dacă o fată nu este virgină, aceasta nu are voie să...

Comentează