Protest Chisinau copy

Deputații nu au mai putut intra astăzi în Parlament. Asta după ce intrarea a fost blocată de mii de protestatarii care au fost ieri în Scuarul Operei Naționale. Oamenii susțin că au venit să-și primească banii pentru evenimentul de ieri.

”A venit unul micuț, înconjurat de niște băieți mai pătrățoși, și a început să strige că cine vine la protest primește câte 200 de lei. M-am dus. Dar când să-mi iau banii mi-a zis să vin astăzi la Parlament că o să mi-i dea unu Mișa Ghimpulea. Așa că îl așteptăm pe Ghimpulea”, spune Vasile Tupoiu, protestatar de profesie.

Potrivit Partidului Democrat, Mihai Ghimpu are bani să plătească protestatarii care au fost ieri în Scuarul Teatrului de Operă și Balet. Asta pentru că de curând a câștigat un milion de euro la jocul plahatron.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Protest-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Protest-Chisinau-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Deputații nu au mai putut intra astăzi în Parlament. Asta după ce intrarea a fost blocată de mii de protestatarii care au fost ieri în Scuarul Operei Naționale. Oamenii susțin că au venit să-și primească banii pentru evenimentul de ieri. ”A venit unul micuț, înconjurat de niște băieți mai pătrățoși,...

Comentează