A fost scandal uriaș la hramul din Sadova. Deși totul a început bine, cu tradiții și mister, s-a terminat prost, cu mardaboi sirian. Așa cum se pologhează, Igor Dodon și-a invitat prietenii săi de bază, pe cei 30 de mii de sirieni să ospăteze la hram la el acasă. Sirienii s-au pus la masă, au mâncat frumos cum se pologhează din mâncăruri moldovenești, dar când au aflat din ce sunt făcute, au sărit la bătaie.

”Aracan de mine și de mine, să-l trăsnească pe porcul ista Sfântul Alibaba și Duhul. Cum este posibil așa ceva? Să ne hrănească tocmai pe noi cu carne de porc? Tocmai noi, cei care l-am ajutat să câștige alegerile? Dapu dacă așa stau lucrurile, o să-i dejghiocăm râtul, o să-i scoatem balcâjîi și nu ne uităm că are halat prezidențial pe el”, a declarat seful celor 30 de mii de sirieni, Leonah Yayboo.

Igor Dodon susține însă altceva. Prezikul povestește că în timpul hramului cei 30 de mii de sirieni s-au uitat la Publika WC prea mult și au devenit foarte violenți. Dodon îi amenință la rândul său pe sirieni că dacă nu sunt cuminți îi va duce în găgăuzia, iar în locul lor va aduce 30 de mii de transnistreni și găgăuzi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Sirieni-Prosop-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Igor-Dodon-Sirieni-Prosop-copy-300x300.jpgadminMonden
A fost scandal uriaș la hramul din Sadova. Deși totul a început bine, cu tradiții și mister, s-a terminat prost, cu mardaboi sirian. Așa cum se pologhează, Igor Dodon și-a invitat prietenii săi de bază, pe cei 30 de mii de sirieni să ospăteze la hram la el acasă....

Comentează