Gopnici levantita copy

Țăranii din Cobușca Noua, raionul Anenii Noi spun că mare le-a fost mirarea când au văzut peste 200 de persoane care plăteau sute de lei ca să stea în căldura mare, pe deal și să-și facă poze printre buruiene. “Precis iehoviștii iștea au fumat lavanda noastră. Statea o fumeie mai înaltă și le lua bani ca să stea pe deal în soare și să facă poze printre tufe. De ce proștii ăștia nu au venit ieri, că le dădeam voie să facă poze degeaba și să miroase gratis levănțica. Numai să nu mi-o tropșească. Mi-au stricat-o pe toată, au rupt-o, au fumat-o. Am făcut plângere la poliție”, spune Ghiță Bețivu din Cobușca Nouă.

Organizatoarea evenimentului susține că sătenii sunt niște țărani proști, care nu înțeleg nimic în artă, iar prețurile mari de la festivalul Levănțicii sunt absolut justificate. “În Canada viața este scumpă. Nu ți-i ție Anenii Noi. În plus, soțul meu este minor, încă nu lucrează. Toată ziua cântă pe facebook, cum să fac altfel bani”, a declarat Nata Albot, cea mai cunoscută festivăloagă din Moldova.

Potrivit Natei Albot următorul festival se va numi Festivalul Baligii sau BaligaFest și se va desfășura peste o lună, tot pe un deal, de data asta lângă o cireadă de vaci. Moldovenii cu gusturi rafinate, cu bani, cu mult timp liber și fără simțul penibilului sunt invitați la BaligaFest. De data aceasta, însa, organizatoarea anunță că tarifele vor fi mai mari. Intrarea va costa 100 de euro. 5 fotografii cu aparatul propriu lângă o baligă – 100 de euro, iar cu aparatul organizatorului 200 de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gopnici-levantita-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gopnici-levantita-copy-150x150.jpgadminMonden
Țăranii din Cobușca Noua, raionul Anenii Noi spun că mare le-a fost mirarea când au văzut peste 200 de persoane care plăteau sute de lei ca să stea în căldura mare, pe deal și să-și facă poze printre buruiene. 'Precis iehoviștii iștea au fumat lavanda noastră. Statea o fumeie mai înaltă și...

Comentează