Scandal aseară în fața discotecii Drive din Chișinău. Cunoscuta politiciană Maia Sandu a vrut să intre și ea în club să se distreze după proteste, dar paznicii nu au lăsat-o. Explicația acestora a fost simplă, liderul PAS a venit la club îmbrăcată foarte ieftin.

”Ne pare rău, știu că este politiciană, știm că a fost ministrul Educației, știm foarte bine pentru că nu ne-a lăsat să copiem la BAC și am prăvălit BAC-ul. Dar nu ne-am răzbunat. Pur și simplu noi avem niște reguli de respectat. Dacă vine un om sărac care nu are bani să cumpere nici o Gura Căinarului, de ce să-l las să intre? Aici vin doar oameni cu bani, fete de la ASEM, deputate, fiici de deputate, oligarhi. Când colo, hop și Maia Sandu. Cum să vă zic? Avea o bluză care costa doar 70 de euro. De râsul lumii”, a declarat ahranicul de la Drive, Leonea Iaibu.

Îmbrăcămintea Maiei Sandu a fost luată în derâdere și de Vlad Plahotniuc. Cel mai bogat oligarh din lume a râs de liderul PAS de s-a prăpădit. ”70 de euro o bluză? Hahahaha. Era o bluză de la gumanitarkă? Hahahaha. Eu dau foc la o rublă de 70 de euro si cu ea îmi aprind o țigară. Cum să-mi cumpăr o bluză de capișele acestea? Este rușine să mergi așa de ieftin îmbrăcată prin cluburi. Dacă vrea în Drive, să împrumute vreo haină mai scumpă de la fetele de la ASEM ca să nu te faci de rușine, Maia”, a îndemnat-o pe politiciană rivalul acesteia, Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Maia-Sandu-scolarita-Drive-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Maia-Sandu-scolarita-Drive-copy-300x300.jpgadminPolitic
Scandal aseară în fața discotecii Drive din Chișinău. Cunoscuta politiciană Maia Sandu a vrut să intre și ea în club să se distreze după proteste, dar paznicii nu au lăsat-o. Explicația acestora a fost simplă, liderul PAS a venit la club îmbrăcată foarte ieftin.”Ne pare rău, știu că este...

Comentează