Igor Dodon se plânge că a căzut și el victima soției lui Adrian Ursu. Prezikul Moldovei a comandat un tort pentru cumătria sa, dar a ajuns să plângă amar în pumni. Dodon se plânge că a cerut ca pe tort să fie fața sa în timp ce face sport. S-a făcut însă de rușine când l-au văzut cumătrii săi, cei 30 de mii de sirieni.

”Eu am cerut un tort normal, cu fața mea, să mă laud cât de bine arăt la cumătri. Când a intrat torta, toată lumea a început să râdă în hohote. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Ei bine, când m-am uitat mai bine să văd cine este pe tortă, am akhooyt. A pus o față de porc. M-am enervat și i-am zis soției lui Andrei Ursu că acesta nu este tortul pe care l-am comandat pentru că seamănă cu un porc”, a declarat în lacrimi al emisiunea o seară defectă, prezikul Igor Dodon.

În apărarea sa, Irina Negara spune că tortul este perfect, fără niciun viciu și îi arată adevărata față a lui Dodon. Așa cum este el. Ca să-i demonstreze că are dreptate, soția lui Adrian Ursu s-a dus cu tortul pe stradă și a întrebat sute de moldoveni pe cine văd când se uită la tort. Toți au spus că este Igor Dodon, chiar și cei orbi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Tort-fata-lui-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Tort-fata-lui-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon se plânge că a căzut și el victima soției lui Adrian Ursu. Prezikul Moldovei a comandat un tort pentru cumătria sa, dar a ajuns să plângă amar în pumni. Dodon se plânge că a cerut ca pe tort să fie fața sa în timp ce face sport....

Comentează