Igor Dodon se plânge că a căzut și el victima soției lui Adrian Ursu. Prezikul Moldovei a comandat un tort pentru cumătria sa, dar a ajuns să plângă amar în pumni. Dodon se plânge că a cerut ca pe tort să fie fața sa în timp ce face sport. S-a făcut însă de rușine când l-au văzut cumătrii săi, cei 30 de mii de sirieni.

”Eu am cerut un tort normal, cu fața mea, să mă laud cât de bine arăt la cumătri. Când a intrat torta, toată lumea a început să râdă în hohote. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Ei bine, când m-am uitat mai bine să văd cine este pe tortă, am akhooyt. A pus o față de porc. M-am enervat și i-am zis soției lui Andrei Ursu că acesta nu este tortul pe care l-am comandat pentru că seamănă cu un porc”, a declarat în lacrimi al emisiunea o seară defectă, prezikul Igor Dodon.

În apărarea sa, Irina Negara spune că tortul este perfect, fără niciun viciu și îi arată adevărata față a lui Dodon. Așa cum este el. Ca să-i demonstreze că are dreptate, soția lui Adrian Ursu s-a dus cu tortul pe stradă și a întrebat sute de moldoveni pe cine văd când se uită la tort. Toți au spus că este Igor Dodon, chiar și cei orbi.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Tort-fata-lui-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Tort-fata-lui-Dodon-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon se plânge că a căzut și el victima soției lui Adrian Ursu. Prezikul Moldovei a comandat un tort pentru cumătria sa, dar a ajuns să plângă amar în pumni. Dodon se plânge că a cerut ca pe tort să fie fața sa în timp ce face sport....

Comentează