Potcoava de aur copy

Sindicatul artiștilor din Republica Moldova a înaintat o notă de protest Radioului Noroc TV. Motivul, membrii săi de vază au primit niște potcoave care provin de la cai morți. Descoperirea scandaloasă a fost făcută chiar de cântărețul Ricky Ardezianu.

”Când am primit potcoava mi s-a părut că nu este de aur. Dar nu am atras atenția la bucățile de balegă care se desprindeau de pe ea. Am crezut că a scăpat-o cineva prin balegă când o aducea pe scenă. Dar când am ajuns acasă am descoperit un număr de înmatriculare pe potcoavă. Am rămas perplex. Am sunat la poliție și mi-au spus că iapa care a avut potcoava asta murit acum 4 luni”, spune Ricky Ardezianu, deținătorul potcoavei cu balegă.

Reprezentanții concursului organizat de Radioul Noroc TV susțin că sunt nevoiți să umble după potcoave de cai morți la fel cum artiștii din Moldova umblă pe la nunți și cumătrii. De altfel, reprezentanții Radioului Noroc TV se jură că niciun cal nu a avut de suferit în timpul concursului Potcoava de Aur.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Potcoava-de-aur-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Potcoava-de-aur-copy-300x300.jpgadminMonden
Sindicatul artiștilor din Republica Moldova a înaintat o notă de protest Radioului Noroc TV. Motivul, membrii săi de vază au primit niște potcoave care provin de la cai morți. Descoperirea scandaloasă a fost făcută chiar de cântărețul Ricky Ardezianu. ”Când am primit potcoava mi s-a părut că nu este de...

Comentează