publika-fund-plahotniuc

Mai mulți angajați de la Publika WC și Prime WC au fost nominalizați și au câșligat pe merit cele mai multe premii la concursul internațional: cel mai bun durnalist din Moldova. Premiile au fost acordate de Centrul pentru Jurnalism Dependent.

Premiul pentru lingălăul anului i-a fost acordat lui Cristiano Tărăboi, pentru reportajul chino-moldovenesc ”Ling, ling, ling, boocheele lui Plaha”.

Premiul trădătorul anului i-a fost oferit lui Petea Săracul, care înainte îl pupa în fund pe Filat, iar astăzi pe Plaha.

Premiul balabolul anului i-a fost oferit lui Aleoșa Scurtu, care balabolește seară de seară la Publika WC.

Premiul dalbanul anului în jurnalism i-a fost acordat lui Valera Urâțescu, care a reușit să adoarmă jumătate de Moldova.

Premiul special pentru intoxicări în masă a fost acordată întregii echipe de jurnaliști Publika WC și Prime WC pentru reportajele în exclusivitate despre cei 30 de mii de sirieni care se pregăteau să invadeze Moldova. Din cauza acestor reportaje, Maia Sandu nu a reușit să ajungă președinte, iar angajații Publika WC și Prime WC se laudă acum că au oprit invazia celor 30 de mii de sirieni.

Premierea s-a încheiat, din păcate, cu un mare scandal. Angajații Publika WC și Prime WC au primit mere bâhlite drept premiu. Aceștia susțin că ar fi trebuit să primească mere de aur ca ceilalți jurnaliști moldoveni. Organizatorii concursului au anunțat că dacă vor să primească premii adevărate, angajații Publika WC și Prime WC trebuie să demonstreze că sunt jurnaliști adevărați și să-și dea demisia din WC-urile în care muncesc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Publika-Fund-Plahotniuc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Publika-Fund-Plahotniuc-300x300.jpgadminSocial
Mai mulți angajați de la Publika WC și Prime WC au fost nominalizați și au câșligat pe merit cele mai multe premii la concursul internațional: cel mai bun durnalist din Moldova. Premiile au fost acordate de Centrul pentru Jurnalism Dependent. Premiul pentru lingălăul anului i-a fost acordat lui Cristiano Tărăboi,...

Comentează