Imagini șocante într-o toaletă din Chișinău. Un elev își ceruse voie de la supraveghetori să meargă la WC în timpul BAC-ului. Supraveghetorii au intrat peste el în cabine, convinși fiind că acesta citește de pe copiuțe și mare le-a fost mirarea să vadă că el… făcea pipi.

”Ni s-a făcut scârbă când l-am văzut făcând pipi. Nu ne-a venit să credem. Ce fel de copii sunt aceștia? Pe vremea noastră, te duceai la toaletă, îți aprindeai o țigară, citeai copiuța, veneai, scriai, dacă ai uitat – mai mergeai o dată la toaletă. Noi nu făceam prostii din acestea, pipi și caca”, s-au plâns supraveghetorii pe elevii surprinși de ei în toaletă.

Psihologii trag alarma. Astfel de copii reprezintă un pericol pentru ei înșiși. Dacă nu copiază la BAC, s-ar putea să nu fure când vor fi angajați și atunci vor muri de foame cu un salariu de 1500 de lei. Dacă ajung să își mai ia și diploma de BAC, adio carieră în politică. Vor ajunge, în cel mai bun caz, măturători de stradă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/BAC-Toalete-scoala-copy-300x210.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/BAC-Toalete-scoala-copy-300x210-300x210.jpgadminSocial
Imagini șocante într-o toaletă din Chișinău. Un elev își ceruse voie de la supraveghetori să meargă la WC în timpul BAC-ului. Supraveghetorii au intrat peste el în cabine, convinși fiind că acesta citește de pe copiuțe și mare le-a fost mirarea să vadă că el... făcea pipi. ”Ni s-a făcut...

Comentează