La Academia de Științe a Republicii Moldova a avut loc de curând o dezbatere publică de dinți, plămâni și rinichi. Savanții au organizat o masă cu colțuri pe tema: ”care premier din istoria Republicii Moldova a avut cel mai mic IQ?” Oamenii de știință au început să se certe pentru că nu au putut stabili cine a fost cel mai prost: Tarlev sau Gaburici? Dacă unii susțin că Tarlev era mai prost decât un bou, alții declarau că Gaburici a fost mai prost decât un măgar.

”Problema este că și unul și altul au acumulat la testul de inteligență doar 2 puncte. Adică punctele din oficiu. Dar din oficiu primesc puncte chiar și maimuțele. Noi ne certăm pentru că Tarlev a făcut modelul rusesc al testului de inteligență, iar Gaburici pe cel american. Nu știm acum dacă sunt compatibile cele două modele”, a declarat numerologul Ioan Bodiul, membru de onoare al Academiei de Științe.

Pentru că testele de inteligență nu pot fi aceleași pentru două persoane diferite. Oamenii de știință au ajuns la concluzia că Tarlev și Gaburici sunt același om. Un om la fel de prost și de idiot.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gaburici-Tarlev-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gaburici-Tarlev-copy-150x150.jpgadminPolitic
La Academia de Științe a Republicii Moldova a avut loc de curând o dezbatere publică de dinți, plămâni și rinichi. Savanții au organizat o masă cu colțuri pe tema: ”care premier din istoria Republicii Moldova a avut cel mai mic IQ?” Oamenii de știință au început să se certe...

Comentează