Din luna de miere direct în scandal. Sanda Filat este la cuțite cu fostul său soț. Vlad Filat este extrem de supărat că Sanda s-a măritat cu fostul său consilier și i-a cerut să renunțe la numele de familie Filat. Asta după ce a aflat că românul care i-a furat prima soție vrea să-i ia și numele.

”Românașul acela să-mi poarte numele? Daniel Filat? Niciodată. Îi interzic Sandei să se mai numească Filat. Am răbdat-o și i-am dat voie să-mi păstreze numele de familie pentru că îmi era milă de ea. Nimeni nu ar fi recunoscut-o pe stradă. Cine știe de Sanda Sulă? Nimeni. Dar de Sanda Filat au auzit toți. Dar când am auzit că vrea să-l lase pe noul ei soț să-mi ia numele m-am enervat”, a declarat foarte supărat Vlad Filat.

Și Angela Gonța este de părere că Sanda, concurenta sa, ar trebui să renunțe la vechiul nume și să revină la cel de domnișoară ori să-l preia pe cel al noului bărbat. ”Este o femeie de purtări ușoare. Nici nu s-a uscat cerneala de pe actele de divorț că s-a măritat cu altul. Măcar de ochii lumii să te prefaci, să suferi, să plângi… Mi se pare o mare sfidare a moralei publice. În plus, din cauza acestei femei nu am putut să iau numele lui Vlad Filat și mă numesc în continuare Gonța”, a anunțat fosta vedetă TV într-o emisiune de știri mondene.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Sanda-Filat-si-Angela-Gonta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Sanda-Filat-si-Angela-Gonta-copy-150x150.jpgadminMonden
Din luna de miere direct în scandal. Sanda Filat este la cuțite cu fostul său soț. Vlad Filat este extrem de supărat că Sanda s-a măritat cu fostul său consilier și i-a cerut să renunțe la numele de familie Filat. Asta după ce a aflat că românul care i-a...

Comentează