Incredibil ce bătaie de joc putea să se întâmple într-un liceu din Chişinău. Dirigintele clase a 9-a din liceul teoretic “Ilan Shor” a reuşit să fugă cu tot fondul clasei. Suma strânsă de părinţi este uriaşă: un milion de euro. Părinţii sunt devastaţi, au strâns banii ca să-i cumpere un apartament învăţătoarei de matematică, dar acum banii au dispărut.

Potrivit datelor poliţiei, cu banii a fugit chiar dirigintele clasei, Leonea Iaibu. Este vorba de profesorul de educaţia fizică. Acesta s-a simţit gelos pe faptul că toţi părinţii adunau bani pentru apartamentul profesoarei de matematică, aşa că într-o zi a scos toţi banii din seif şi a fugit cu milionul de euro.

Din primele informaţii, dirigintele a fugit în America a cumpărat CNN, partenerul Publika WC şi a devenit un milionar respectabil. În acest moment, Leonea Iaibu şi-a cumpărat o vilă cu 10 etaje, cu 69 de piscine şi cu un helicopter lângă vila soţilor Brad Pitt şi Angelina Jolie. Din când în când, Angelina îşi trimite copiii să împrumute zahăr sau sare de la vila lui Leonea Iaibu. Asta în timp ce copiii din clasa a 9-a a liceului teoretic “Ilan Shor” suferă din cauza că profesoara de matematică a rămas fără apartament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Bal-de-absolvire-fata.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Bal-de-absolvire-fata-300x210.jpgadminSocial
Incredibil ce bătaie de joc putea să se întâmple într-un liceu din Chişinău. Dirigintele clase a 9-a din liceul teoretic 'Ilan Shor' a reuşit să fugă cu tot fondul clasei. Suma strânsă de părinţi este uriaşă: un milion de euro. Părinţii sunt devastaţi, au strâns banii ca să-i cumpere...

Comentează