Fete bataie maxi taxi copy

Risc uriaș de accident în centrul Chișinăului dupa ce două tinere s-au luat la bătaie. Motivul, prima scria pe telefon mesaje obscene adresate iubitului ei, un italian de 80 de ani, iar a doua i le-a citit de peste umăr. Tânăra cu iubit italian s-a supărat atât de tare încât s-a înfipt în floacele fetei indiscrete.

“Nu mi-a venit să cred când am văzut că vaca asta citea tot ce i-am promis că-i fac lui Giuzeppe al meu. Păi, jigodia machiată ca un cal rânjit nu știe cât am muncit să acumulez atâta experiență? Ea îmi fură ideile… Habar nu are cât de greu este să-l țin pe Giuzeppe când în Moldova este atâta concurență. Atâtea fete dispuse la o relație cu un italian. Este evident că am apucat-o de floace, să mă țină minte, maimuță dișălată ce este ea. A vrut să-mi fure iubitul italian de 80 de ani”, a declarat Virgina Facmi, studentă în anul trei la ASEM.

Rodilka Pusi, studentă în anul întâi la ULIM, susține că ea nu ar fi citit niciun mesaj și că curva de la ASEM este supărată că Giuzeppe a anunțat-o într-un sms că îi da papucii pentru că vrea o fata mai tinerică.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Fete-bataie-maxi-taxi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Fete-bataie-maxi-taxi-copy-300x300.jpgadminSocial
Risc uriaș de accident în centrul Chișinăului dupa ce două tinere s-au luat la bătaie. Motivul, prima scria pe telefon mesaje obscene adresate iubitului ei, un italian de 80 de ani, iar a doua i le-a citit de peste umăr. Tânăra cu iubit italian s-a supărat atât de tare...

Comentează