Moldova a intrat din nou în gura lumii. Aflat în vizită în țara noastră, prințul de Monaco s-a trezit că nu mai are coroana pe cap. Momentul stânjenitor s-a produs chiar atunci când suveranul monacoan se afla în vizită în Parlament. Potrivit poliției, o mână criminală i-a zmuls coroana de pe cap, deși aceasta era bine lipită cu scoch.

”Nu știam că în Moldova se fură așa de mult. După asta am aflat că cei mai mari hoți sunt deputații și politicienii. Că au furat tucma un miliard. Dacă știam, în vecii vecilor nu călcam în Parlament. Dar acum o să spun în toată lumea să nu mai vină în Moldova și să-i evite pe deputații moldoveni care au lipici la mână”, a declarat prințul Albert de Monaco.

Nu se știe exact cine a furat coroana princiară. Cert este că în momentul dispariției, pe lângă prinț se foiau mai mulți deputați și deputate. O deputată își julea genunchii, alta cerea de mâncare. Dar a fost doar o manevră ca să-l distragă pe bărbatul cu sânge nobil. Imediat cineva a strigat Obed și Trenirovkă, iar coroana a dispărut.

Coincidență sau nu, dar peste o lună este anunțată încoronarea lui Vlad Plahotniuc drept rege al Moldovei. Plaha 1 va fi primul rege ales uninominal din lume.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Plahotniuc-Albert-de-Monaco-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Plahotniuc-Albert-de-Monaco-copy-300x300.jpgadminSocial
Moldova a intrat din nou în gura lumii. Aflat în vizită în țara noastră, prințul de Monaco s-a trezit că nu mai are coroana pe cap. Momentul stânjenitor s-a produs chiar atunci când suveranul monacoan se afla în vizită în Parlament. Potrivit poliției, o mână criminală i-a zmuls coroana...

Comentează