Masina Pavel Filip copy

Incidente grave în raionul Șoldănești. În loc să-l întâmpine pe premierul Filip cu pâine și sare, așa cum se întâmpină un premier în Moldova, locuitorii raionului au început să arunce cu pietre în mașinile de lux ale lui Pavel Filip. Delegația prim-ministrului a fost nevoită să facă cale întoarsă de frica oamenilor extrem de agresivi. Președintele Raionului Șoldănești și-a cerut scuze de la Vlad Plahotniuc.

”Domnule Plaha, a fost o greșeală. Nu am vrut să-l speriem pe domnul Filip Kirkorov. Dar oamenii din Șoldănești sunt cam sălbatici. Nu sunt ca shorheienii, cuminți și domesticiți. De când s-a furat miliardul, prin Șoldănești au apărut deputați și miniștri flămânzi care intrau prin ogrăzile oamenilor, furau gâște, curci, balegă să mănânce rahat. Așa că când am văzut alte mașini luxoase, am crezut că a venit la furat”, a declarat președintele raionului Șoldănești, Leonea Iaibu.

Înfricoșat de ce i s-a întâmplat, Pavel Filip a anunțat că nu mai calcă la Șoldănești, numai dacă ar găsi un miliard de dat deputaților și miniștrilor.

Pentru a-i pedepsi pe șoldăneșteni, Vlad Plahotniuc promite să-l trimită pe Constantin Țuțu la Șoldănești ca să-i bată. Deputatul a anunțat la rândul său că refuză să meargă și preferă să fie dat afară din Parlament decât să se ducă la șoldăneșteni. ”Ultima dată m-a bătut un bețivi într-un bar, că și acum mă doare”, a declarat Constantin Țuțu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Masina-Pavel-Filip-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Masina-Pavel-Filip-copy-300x300.jpgadminSocial
Incidente grave în raionul Șoldănești. În loc să-l întâmpine pe premierul Filip cu pâine și sare, așa cum se întâmpină un premier în Moldova, locuitorii raionului au început să arunce cu pietre în mașinile de lux ale lui Pavel Filip. Delegația prim-ministrului a fost nevoită să facă cale întoarsă de...

Comentează